Přeskočit na hlavní obsah

Drugstore make-up TAG

Další TAG, který se mi líbil a o kterém můžu říct, že mě opravdu baví. TAG jsem viděla u Hanny na YouTube.

1. Oblíbená značka drogérkové kosmetiky
Rimmel- v porovnání cena-kvalita-výdrž si myslím, že je na hodně vysoké úrovni. Rimmel používám už nějakých 7 let a nemůžu si stěžovat. Za celou dobu jsem si nekoupila nic, z čeho bych byla nějak vyloženě zklamaná.

2. Oblíbený produkt na obličej, tvář a rty
obličej - dvoufázový odličovač očního okolí od Baley
tvář - tvářenka od Miss Sporty odstín 002 Rose (mám tu starší verzi bez bronzeru uprostřed) - na levnou drogérkovou tvářenku má hodně dobrou pigmentaci i slušnou výdrž 
rty - lesk na rty od Alverde (nejenže moc nelepí, ale i skvěle hydratuje rty - mám ho neustále v kabelce a když nemám balzám, použiju právě tento lesk) 

3. Nejméně oblíbený produkt
Báze pod oční stíny od Essence - kupovala jsem si ji i po přečtení záporných recenzí, ale tak pořád nějak jsem si namlouvala, že ji její majitelky musí srovnávat s bází od Urban Decay. No, a i báze od ELFu ze základní řady je lepší než tahle báze od Essence, a to stojí polovic. Občas ji sice použiju, ale to jen v případě, kdy nepotřebuju nějakou extra výdrž očních stínů.

4. Jaký je podle tebe výhodný nákup produktů z drogerie
Za výhodný nákup produktů z drogerie považuji skoro vždy to, co je v balení 1+1 (např. make-up + pudr, make-up + báze, atd...). Jinak co se týče jednoho samotného výrobku, tak je to určitě báze pod make-up od Rimmelu - umí to, co ty od Dermacolu za mnohem nižší cenu.

5. Produkt, který je podle tebe předražený
Báze pod make-up od Dermacolu. I když je v drogérkách spousta jiných drahých produktů, tak tyhle báze na mém žebříčku předraženosti jednoznačně vedou.

6. Ukaž nám nějaké dvojníky dražších produktů
Ukázat nemůžu, protože žádného dvojníka nějakého dražšího produktu nemám (nebo o něm alespoň nevím)

7. Produkt, kolem kterého byl humbuk a který za to nestojí
BB cream od Garnieru - jako první v drogérkách na našem trhu měl kolem sebe humbuk neskutečný, mě ale nepřesvědčil, že je to věc, kterou bych nutně musela mít a bez které bych nemohla žít.

Komentáře

Okomentovat

Prosím slušně. Děkuji :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Konečná 36

Hazké pondělí všem! Mám tu pro Vás slibovaný článek plný prázdných obalů od kosmetiky. A nebude trvat dlouho a budu mít pro vás další nálož ;)   Oriflame - Big Lash Mascara Bohužel, tuto řasenku nemůžu úplně doporučit. Je průměrná, svou práci odvede, ale za stejné peníze jsem schopná sehnat lepší.  Rimmel - Brow Pro Micro Tato tužka na obočí byla moje velká láska! Vydržela mi téměř rok (nepoužívala jsem ji denně a určitě nemám potřebu dokreslovat si obočí, tužky spíš používám ke korekci vnější části obočí). Je hezky tenká, tak akorát tvrdá/měkká. Kdybych neměla v zásobě spoustu dalších, klidně ji ihned pořídím znovu.  Garnier - Moisture+ Aqua Bomb Moje oblíbená pleťová maska :) Myslím si, že ji všichni znáte.  Garnier Bio - Čistící pleťové tonikum s tymiánem Tohle pleťové tonikum bylo fajn, nicméně asi ho znova úplně nepotřebuju. To, že mi lehce vysušoval pleť, mi ani tak moc nevadilo, ale často mi pleť vysušoval docela dost a to je něco, co mi úplně nesedělo.  Catrice - Camouflage cre

Vánoční přání

Milé čtenářky, milí čtenáři dovolte mi popřát Vám co možná nejklidnější prožití vánočních svátků. Doufám, že si nejen dnešek, ale i nadcházející dny užijete v klidu a v pohodě s Vašimi blízkými tak, jak si představujete. Pevně věřím, že každý z Vás dnes večer najde pod stromkem to, po čem touží a že i Vámi obdarovaní budou mít radost. A nezoufejte, pokud někdo ve Vašem okolí bude mít pod stromkem sto dárků a vy jenom pár - Vánoce nejsou jenom o dárkách, věřte mi. Užívejte si :)

Strojek na čištění pleti SkinPro Oriflame

Hezký pátek všem! Dlouhou dobu jsem toužila vyzkoušet nějaký čistící kartáček na pleť, protože jsem si říkala, že by mi mohl pomoci od ucpaných pórů a celkově pleť lépe vyčistit. Nicméně jsem žena celkem spořivá (haha, jak kdy, že) a úplně platit dva tisíce a víc se mi za kartáček fakt nechtělo.