Přeskočit na hlavní obsah

The best of 2013...

Hezký poslední den roku Vám všem! Připravujete se nějak výrazně na dnešní večer, nebo Vás nějaký konec roku nechává naprosto chladnými? Nebo snad oslavujete už od rána? :)
Než se pustíte do večerních oslav, přináším Vám zde souhrn toho nej za uplynulý rok. Doufám, že se Vám můj souhr bude líbit.

Film
V uplynulém roce mělo u nás premiéru 197 filmů, mě se poštěstilo vidět pouze 7. Nicméně jsem stihla něco málo z restů z loňska, ale ne všechno (abych stihla všechno, co bych chtěla, tak by den musel mít 48 hodin a více).
A stejně jako loni, mám i příští rok v plánu dodívat se na filmy, které mě v tomto roce zaujaly, ale nebyl na ně čas.
Ty filmy, které jsem neviděla, ale viděla bych je ráda během následujícího roku, řadím podle toho, v jakém měsíci měly premiéru:
Leden - Nic nás nerozdělí
Únor - Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Březen -G. I . Joe 2: Odveta
Duben - Šmejdi, Dávám tomu rok
Květen -Velký Gatsby
Červen -Univerzita pro příšerky
Červenec -Wolverine
Srpen - Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna, Millerovi na tripu
Září - Diana
Říjen - Zmizení
Listopad - Lásky čas, Ledové království, Hunger Games: Vražedná pomsta
Prosinec - Walter Mitty a jeho tajný život

Pokud někdo máte ještě tip na film z uplynulého roku, který stojí za to vidět, napište mi ho do komentářů.

Seriál
Za seriál tohoto roku považuji Hart of Dixie. Ne, že bych na ostatní seriály nějak zanevřela, ale prostě Zoe mě neustále baví. A i když scénáristé zapříčinili to, že už netvoří pár s Wadem, pevně věřím, že se k sobě ti dva vrátí, protože k sobě prostě patří.

Song
Vybrat jeden song, to by bylo těžké, proto jsem zvolila rekapitulaci všech písniček, které byly v jednotlivých měsících těmi nej:
Pink feat. Nate Ruess - Just give me a reason
Christina Aguilera feat. Blake Shelton - Just a fool

Pitbull feat. Christina Aguilera - Feel this moment
Taylor Swift - Back to December
Kryštof - Zatančím
 Shontelle - Impossible
Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - I was wrong
Taylor Swift feat. Ed Sheeran - Everything has changed
Ed Sheeran - Give me love
Glee - The Scientist

Olly Murs - Dear Darlin'

Lenny - All my love
Queen - Bohemian Rhapsody
Glee - If i die young
A Great Big World feat. Christina Aguilera - Say Something

Hláška
aha... (tímto slovem dokážu odzbrojit spoustu lidí, věřte mi)

Jídlo
Co se jídla týče, tak jsem si letos oblíbila gnocchi a lososa na všemožný způsob. Taky salát Caesar se stal mým oblíbeným. Dále to je pizza, kuřecí maso, kukuřice na másle, grilovaná vepřová panenka...

Pití
Zůstala jsem věrná malinovce. Zaujala mě nová příchuť toniku - růže. Miluju bílé víno v jakémkoli množství. Mám ráda hořký černý čaj.

Oblečení
Napsat, že nesleduji módní trendy, by byla jedna velká lež. Sleduji, ale neřídím se jimi. Za prvé - kde bych pořád brala peníze na nové oblečení, když skoro co měsíc je něco nového a za druhé - kolikrát bych radši chodila v pytli, než v tom, co je zrovna in.
Takže to u mě vyhrály opět džíny a nějaké to tričko či halenka, sem tam sukně či kraťasy.

Boty
Miluju sandále a žabky, škoda, že se nedají nosit celoročně.

Doplňky
Letos to vyhrály pouze náušnice - miluju je ve všech podobách, každý den. Někdy jsem schopná si je i během dne několikrát vyměnit, jen abych ladila.

Kosmetika
O mých kosmetických favoritech si můžete přečíst v TOP 13 za rok 2013 :)

Další
Německo (i přes veškeré nesnáze to byla moc fajn zkušenost), nový počítač (třeba se opravdu jednou dočkáte i článku o něm),...

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Konečná 36

Hazké pondělí všem! Mám tu pro Vás slibovaný článek plný prázdných obalů od kosmetiky. A nebude trvat dlouho a budu mít pro vás další nálož ;)   Oriflame - Big Lash Mascara Bohužel, tuto řasenku nemůžu úplně doporučit. Je průměrná, svou práci odvede, ale za stejné peníze jsem schopná sehnat lepší.  Rimmel - Brow Pro Micro Tato tužka na obočí byla moje velká láska! Vydržela mi téměř rok (nepoužívala jsem ji denně a určitě nemám potřebu dokreslovat si obočí, tužky spíš používám ke korekci vnější části obočí). Je hezky tenká, tak akorát tvrdá/měkká. Kdybych neměla v zásobě spoustu dalších, klidně ji ihned pořídím znovu.  Garnier - Moisture+ Aqua Bomb Moje oblíbená pleťová maska :) Myslím si, že ji všichni znáte.  Garnier Bio - Čistící pleťové tonikum s tymiánem Tohle pleťové tonikum bylo fajn, nicméně asi ho znova úplně nepotřebuju. To, že mi lehce vysušoval pleť, mi ani tak moc nevadilo, ale často mi pleť vysušoval docela dost a to je něco, co mi úplně nesedělo.  Catrice - Camouflage cre

Vánoční přání

Milé čtenářky, milí čtenáři dovolte mi popřát Vám co možná nejklidnější prožití vánočních svátků. Doufám, že si nejen dnešek, ale i nadcházející dny užijete v klidu a v pohodě s Vašimi blízkými tak, jak si představujete. Pevně věřím, že každý z Vás dnes večer najde pod stromkem to, po čem touží a že i Vámi obdarovaní budou mít radost. A nezoufejte, pokud někdo ve Vašem okolí bude mít pod stromkem sto dárků a vy jenom pár - Vánoce nejsou jenom o dárkách, věřte mi. Užívejte si :)

Nákupy leden - duben 2021 - Dekorativní kosmetika

Hezký den všem! V prvním článku roku 2021 jsem všem chtěla popřát úspěsný rok 2021, nicméně takhle v květnu se to už asi úplně nehodí :-) Přiznávám, že jsem všechny své novinky poctivě fotila, a nebyla jsem schopná se přinutit k tomu, abych vše sepsala a průběžně postovala. Takže jsem se rozhodla, že to udělám trochu jinak. Své nákupy za uplynulé 4 měsíce rozdělím do tří článků - dekorativní kosmetika, skin care a péče o tělo a vlasy. Takhle se to poměrně hezky rozprostře a i tak si myslím, že to budou články velmi obsáhlé, neboť i když jsem se snažila, nějak se mi nevedlo úplně šetřit.  Oriflame - Posilující řasenka na řasy a obočí Tento produkt jsem si koupila hlavně z toho důvodu, že je to takové 2v1 - můžu to použít jak na řasy, tak na obočí, z čehož jsem usuzovala, že to bude v hnědém odstínu, a nespletla jsem se. Hnědé řasenky nosím ráda, toto je spíš hodně lehoučký gel, který na štětečku není prakticky vidět, abych si ověřila, že je to opravdu zabarvené, musela jsem si kousek pr