Přeskočit na hlavní obsah

Konečná XXXIII.

Hezké pondělí všem!

Přiznám se, že na tomto článku pracuju až asi třetí týden a jsem z něj nešťastná. Nový blogger se mnou absolutně nechce komunikovat co se týče práce s obrázky - u jedné fotky vše proběhne tak, jak má, u dalších X si s nimi dělá absolutně co chce. Bohužel nejsem jediná, kdo tyto problémy řeší, jak jsem vyčetla na fóru. Co na nové prostředí říkáte vy?

Nicméně pojďme se podívat na pár prázdných obalů, které tu pro vás mám. 

Maybelline - Tattoo Brow
Tento barvící gel na obočí jsem si strašně oblíbila. Mám odstín Medium brown a za mě je to super produkt ve chvíli, kdy víte, že si potřebujete upravit obočí a chcete, aby vám minimálně den vydrželo bez dalších větších zásahů.


Avon - Sprchový gel Tranquil moments
Jestli jsem si na konci léta něco užívala, tak to byl tento sprchový gel od Avonu s vůní černého rybízu a citronu. Strašně mě bavila jeho krásná modrá barva a ta vůně. Jasně, jinak je to sprchový gel jako každý jiný, ale i takové maličkosti vám mohou vykouzlit úsměv na rtech. 


Avon - 3v1 čistící gel
Tento čistící gel mě zrovna dvakrát nenadchnul. Ano, dělal to, co jsem od něj chtěla (= doodlíčení a vyčištění pleti), takže v tomto ohledu o něm nemohu říct křivého slova, ale na pleti mi zanechával takový zvláštní pocit (řekla bych, že až trochu gumový, ale nejsem si jistá, zda by to někdo pochopil). Jako masku jsem ho  nezkoušela. I když svou práci odváděl, znova ho nepotřebuji. 


Rexona - Linen dry
Má oblíbená vůně od Rexony. Na blogu jsem o tomto anti-perspirantu psala už několikrát, takže se asi nebudu víc opakovat jak moc ho mám ráda. 


Oriflame - Zmatňující koncentrát NovAge
O tomto séru jsem psala v samostatném článku, tak na něj mrkněte. Jinak chcete pobavit? V článku jsem psala, že mám pocit, že rychle ubývá. Takže když jsem jela na začátku srpna na dovolenou a brala si ho s sebou, tak hádejte, kdo ho špatně zavřel a to málo, co jsem v něm ještě měla, mu vyteklo? Ale jinak jsem se rozhodla, že si ho v budoucnu koupím znova, jenom teď potřebuji dopotřebovat další séra, která doma mám.


Bevola - Odličující ubrousky
Bevola je privátní značka Kauflandu. Zkoušela jsem od nich dvoufázový odličovač, který nebyl vůbec špatný. To ale o těchto ubrouscích říct nemůžu. Stojí sice pár korun, ale vůbec nic nedělají. Pořádně neodlíčí, takové to rychlé vytření pigmentu ze štětců jim sice jde, ale kvůli tomu je člověk přeci jen nekupuje. 


Alverde - Gel na obočí
Jeden z mých nejoblíbenějších gelů na obočí a vůbec první produkt, který jsem před lety na obočí začala používat. A mám ho ráda pořád. Ráda střídám všechny tři zabarvené odstíny v závislosti na odstínu hnědé na mých vlasech, momentálně u mě nejvíce vede tento 02 braun.

  

CadeaVera - Peelingový gel
CadeaVera je moje oblíbená značka kosmetiky, která se u nás bohužel sehnat nedá. Tento peelingový gel byl naprosto skvělý - peelingové částečky byly neskutečně jemné a na pleti velmi příjemné. 


Garnier - Noční plátýnková maska
Plátýnkové masky od Garnieru mám moc ráda. Tuto jsem si také oblíbila. Její "vtip" má být v tom, že je určená na večerní použití, než jdete spát. Nevím jak vy, ale já úplně nejsem ten typ, který by ráno vstával dřív, jen aby si mohl dát masku na obličej, protože když už těchto masek neležím, tak mi pomalu sjíždí z obličeje. Takže všechny masky používám večer. Nicméně to je moje nutnost, která této masce neubírá na tom, že pleť opravdu hezky zhydratuje. A klidně si ji pořídím znova. 


Oriflame - Linky ve fixu
Tyto linky ve fixu mám strašně moc ráda. Velmi dlouho vydrží perfektně černé, i hrot je dlouho ve skvělém stavu (a jako bonus to jsou ty linky, které mají po vytažení hrotu úplně ten stejný na druhém konci, takže jejich délku používání můžete prodloužit). Perfektně kreslí, rychle zasychají a vydrží perfektní až do odlíčení. 


Oriflame - Olej na vlasy
Olejová kúra na vlasy, kterou naprosto miluju. Jednou za čas svým vlasům tento teplý olejíček dopřeji. A ač nejsem milovnicí kokosové vůně, tak tady mi vůbec nevadí. 


Avon - Řasenka SuperShock
Už několikrát jsem tu psala, že miluji řasenky v hnědých odstínech. Na očích působí měkčím a přirozenějším dojmem než černé, takže je ráda střídám. Černá SuperShock mě kdysi moc neoslovila, hnědou jsem si tak moc zamilovala, že už mám v zásobě další. 


Sephora - Šumivá tableta do koupele
Tyto tablety do koupele se už roky neprodávají, já ji našla chudáka zapadlou v šuplíku v košíku se vzorky. Tak jsem si řekla, že si po půl roce dopřeju vanu. Tableta už moc nešuměla ani výrazně nevoněla, ale tato vůně byla moje vůbec nejoblíbenější. 



Jaký produkt jste naposledy spotřebovali vy? Co se Vám daří spotřebovávat nejrychleji a co naopak nejpomaleji?

Komentáře

  1. Hodně mě zaujal ten gel na obočí od Alverde. Asi se po něm podívám, protože něco na zvýraznění obočí hledám. Jinak s novým bloggerem jsem taky bojovala. Držím palce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Prosím slušně. Děkuji :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Konečná 36

Hazké pondělí všem! Mám tu pro Vás slibovaný článek plný prázdných obalů od kosmetiky. A nebude trvat dlouho a budu mít pro vás další nálož ;)   Oriflame - Big Lash Mascara Bohužel, tuto řasenku nemůžu úplně doporučit. Je průměrná, svou práci odvede, ale za stejné peníze jsem schopná sehnat lepší.  Rimmel - Brow Pro Micro Tato tužka na obočí byla moje velká láska! Vydržela mi téměř rok (nepoužívala jsem ji denně a určitě nemám potřebu dokreslovat si obočí, tužky spíš používám ke korekci vnější části obočí). Je hezky tenká, tak akorát tvrdá/měkká. Kdybych neměla v zásobě spoustu dalších, klidně ji ihned pořídím znovu.  Garnier - Moisture+ Aqua Bomb Moje oblíbená pleťová maska :) Myslím si, že ji všichni znáte.  Garnier Bio - Čistící pleťové tonikum s tymiánem Tohle pleťové tonikum bylo fajn, nicméně asi ho znova úplně nepotřebuju. To, že mi lehce vysušoval pleť, mi ani tak moc nevadilo, ale často mi pleť vysušoval docela dost a to je něco, co mi úplně nesedělo.  Catrice - Camouflage cre

Vánoční přání

Milé čtenářky, milí čtenáři dovolte mi popřát Vám co možná nejklidnější prožití vánočních svátků. Doufám, že si nejen dnešek, ale i nadcházející dny užijete v klidu a v pohodě s Vašimi blízkými tak, jak si představujete. Pevně věřím, že každý z Vás dnes večer najde pod stromkem to, po čem touží a že i Vámi obdarovaní budou mít radost. A nezoufejte, pokud někdo ve Vašem okolí bude mít pod stromkem sto dárků a vy jenom pár - Vánoce nejsou jenom o dárkách, věřte mi. Užívejte si :)

Nákupy leden - duben 2021 - Dekorativní kosmetika

Hezký den všem! V prvním článku roku 2021 jsem všem chtěla popřát úspěsný rok 2021, nicméně takhle v květnu se to už asi úplně nehodí :-) Přiznávám, že jsem všechny své novinky poctivě fotila, a nebyla jsem schopná se přinutit k tomu, abych vše sepsala a průběžně postovala. Takže jsem se rozhodla, že to udělám trochu jinak. Své nákupy za uplynulé 4 měsíce rozdělím do tří článků - dekorativní kosmetika, skin care a péče o tělo a vlasy. Takhle se to poměrně hezky rozprostře a i tak si myslím, že to budou články velmi obsáhlé, neboť i když jsem se snažila, nějak se mi nevedlo úplně šetřit.  Oriflame - Posilující řasenka na řasy a obočí Tento produkt jsem si koupila hlavně z toho důvodu, že je to takové 2v1 - můžu to použít jak na řasy, tak na obočí, z čehož jsem usuzovala, že to bude v hnědém odstínu, a nespletla jsem se. Hnědé řasenky nosím ráda, toto je spíš hodně lehoučký gel, který na štětečku není prakticky vidět, abych si ověřila, že je to opravdu zabarvené, musela jsem si kousek pr