Přeskočit na hlavní obsah

Konečná XXXV.

Hezký poslední den roku!

Původně jsem článek chtěla vydat už včera, ale nějak se mi nezadařilo, tak symbolicky dnes poslední konečná roku 2020 v jeho poslední den. Letos nemám v plánu nějak bilancovat, protože by se to asi ne každému líbilo, a já chci tady na blogu ten rok zakončit nějak pozitivně, takže to nechám pro letošek být. Nicméně, jestli se mi to tu pozitivně povede, to nechám na vašem posouzení.  

Garnier Bio - Čistící pleťový gel
Tento čistící pleťový gel byl strašně fajn. Pleť krásně vyčistil, zanechal ji velmi příjemnou na dotek jako bonus moc hezky voněl. Klidně si ho pořídím znova.


Ziaja - Sprchový gel
Sprchový gel jsem dostala k loňským Vánocům a byl fajn. Nicméně ho asi znova mít nemusím, případně v menším balení. 


Nivea - Odličovače očního okolí
Další dvoufázový odličovač, letos myslím pátý od Nivey. Tyhle dvoufázáky od nich jsou prostě nejlepší, nemůžu si pomoc. 


Nicméně tohle přátelé za mě určitě ne. Tento "obyčejný" odličovač mi absolutně nesednul. Se stíny si ještě poradí, ale řasenku spíš rozpustí a obarví mi s ní oční okolí, než že by ji hezky odlíčil. Za mě víckrát určitě ne. Naštěstí toto byl dárek, takže jsem za něj neutratila ani korunu a jsem za to opravdu ráda.


Oriflame - Instant extensions mascara
Další z řasenek od Oriflame o které můžu říct, že byla dobrá. Ze začátku jsem sice dost bojovala s tím, kolik barvy nabírala na kartáček a že byla opravdu hodně mokrá, ale jak postupně vysychala, pracovalo se s ní lépe a lépe. Z řas se nedrolila ani se neobtiskávala na víčko, takže za mě velká spokojenost. 


Garnier - Hair Food Papaya
Tato maska/kondicionér/bezoplachová péče byla fajn. Dělala to, co měla, vyzkoušela jsem ji na všechny 3 možné způsoby a ve všech krocích mi sedla. Klidně tuto verzi zakoupím znovu. 


Cien - Odličovací ubrousky
O tom, že jsou tyto modré odličovací ubrousky z Lidlu moje nejoblíbenější jste u mě na blogu už četli několikrát, nic se zatím nezměnilo :)


L´Oréal - Smooth sugars clear scrub
Další z mých oblíbených produktů (a ne, opravdu to není ta stejná nádobka jako minule - měla jsem rozdělané 2 ve dvou různých koupelnách). A vůbec - vyrábí se stále nebo ne? Jednu chvíli v drogérii je, pak zase není - řeknu Vám, kdo se v tom má vyznat!


Vichy - Normaderm Phytosolution
O produktech této řady jste si mohli přečíst nedávno na mém instagramu. Tonikum, ač jsem psala, že je na pleti i přes svou alkoholovost příjemné, asi znovu pořizovat nebudu. (holt už moje pleť má jiné potřeby než produkty, které mají alkohol hned na druhém místě ve složení) 


Péče s dvojím účinkem pro korekci nedokonalostí pleti se sklonem k akné už mám rozdělanou další (neb tato mi tu prázdná straší už víc jak měsíc). Je to strašně fajn - díky lehké konzistenci pleť příjemně osvěží, nezatíží. Já ho používám pod krém jako sérum a za mě dobrý. A to, že mám už druhý svědčí o tom, že mi vyhovuje.  


Clinique - Pep-start Hydroblur Moisturizer
O tomto krému jsem psala na instagramu, a jo, byl fajn. Pořád si stojím za tím, že měl konzistenci sádla (tedy bez toho, aby byl mastný). Ale pleť po něm byla příjemná, takže za mě proč ne. Pokud bych měla příležitost ho koupit za nějaké slušné peníze, tak bych do něj klidně šla znova :) 


Oriflame - Protizánětlivá emulze NovAge
Tento drahoušek se dočkal společně s jedním kamarádem ze sady samostatného článku. A mé nadšení z něj stále trvá. Ještě jsem teda nepřišla po čem voní, ale to nevadí. Jakmile ho používám, moje pleť je opravdu v lepším stavu, takže tady rozhodně zakoupím znova. 


Balea - Kondicionér pro hnědé vlasy
Tuto řadu na hnědé vlasy mám strašně ráda, milovala jsem z ní pytlíčkovou masku, která z DM drogérií úplně zmizela, což mě strašně mrzí. Tento kondicionér byl fajn, odpovídá CGM a díky tomu sem ho stihla spotřebovat relativně rychle (a vlastně vůbec poprvé rychleji, než šampon). 


Rexona - Sprchový gel
Tento sprchový gel jste u mě na blogu už mohli minimálně jednou vidět. Není špatný, svou práci dělá dobře, poměrně hezky voní. Ale není to produkt, který by něčím výrazně vynikal nad jinými, třeba nad sprchovými gely od Baley, které stojí zlomek jeho ceny. Neříkám, že si ho už nikdy nekoupím, ale zase si počkám, až ho budou mít někde v akci. 


Balea - Color&Care tužidlo na vlasy
Toto pěnové tužidlo se už roky nevyrábí. Jasně, seženete v drogérii jiná, ale toto odpovídalo zásadám CGM ještě předtím, než se u nás o nějaké metodě péče o kudrnaté vlasy začalo mluvit. A jo, bylo fajn, svou práci dělalo asi tak, jak mělo. Ale tím, že už není k sehnání, tak ho ani nebudu doporučovat. 


Nakonec tu mám jedno nedoporučení, a to odličovací tamponky od značky toamo (koupíte v Albertu). Tamponky jsou na krajích prošívané a na pleti je to strašně nepříjemné, protože dost škrábou. Ale třeba na odlakování nehtů jsou fajn, odlakovač do sebe hezky natáhnou. Ale myslím si, že není potřeba mít doma dvoje různé. Já se zase vrátím k Bevole (Kaufland) nebo k těm, co má v nabídce Globus. 


Rychle si to tu sesumírujeme - v roce 2020 vyšlo 9 konečných - včetně této a dohromady se v těchto článcích objevilo 115 spotřebovaných produktů + 20 které jsem vyhodila a 4 spotřebované vzorky (kterých bylo víc, ale některé jsem nevyfotila). Což mi zase nepřijde až tak málo, například v porovnání, že jsem si za končící rok pořídila 149 nových kosmetických kousků. Takže určitě mám co dohánět na obou stranách - pokusit se víc spotřebovat a zároveň omezit nákup nových produktů. 

Do nového roku Vám všem přeji jen to nejlepší! :-)

Komentáře

  1. Já si tu vlasovou masku od Garnier kupuju pravidelně. Je skvělá. Mám i ten čistící gel a taky jsem velmi spokojená.
    Přeji všechno nejlepší v novém roce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také přeji jen to nejlepší do nového roku :)

      Vymazat
  2. movie database , tv shows, trailer, movie ratings, movies, movie reviews, tmovie is the world's most popular database for movie, TV and celebrity content

    OdpovědětVymazat
  3. This web have all kind of apk with ultimate access
    playbox hd apk

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Prosím slušně. Děkuji :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Konečná 36

Hazké pondělí všem! Mám tu pro Vás slibovaný článek plný prázdných obalů od kosmetiky. A nebude trvat dlouho a budu mít pro vás další nálož ;)   Oriflame - Big Lash Mascara Bohužel, tuto řasenku nemůžu úplně doporučit. Je průměrná, svou práci odvede, ale za stejné peníze jsem schopná sehnat lepší.  Rimmel - Brow Pro Micro Tato tužka na obočí byla moje velká láska! Vydržela mi téměř rok (nepoužívala jsem ji denně a určitě nemám potřebu dokreslovat si obočí, tužky spíš používám ke korekci vnější části obočí). Je hezky tenká, tak akorát tvrdá/měkká. Kdybych neměla v zásobě spoustu dalších, klidně ji ihned pořídím znovu.  Garnier - Moisture+ Aqua Bomb Moje oblíbená pleťová maska :) Myslím si, že ji všichni znáte.  Garnier Bio - Čistící pleťové tonikum s tymiánem Tohle pleťové tonikum bylo fajn, nicméně asi ho znova úplně nepotřebuju. To, že mi lehce vysušoval pleť, mi ani tak moc nevadilo, ale často mi pleť vysušoval docela dost a to je něco, co mi úplně nesedělo.  Catrice - Camouflage cre

Vánoční přání

Milé čtenářky, milí čtenáři dovolte mi popřát Vám co možná nejklidnější prožití vánočních svátků. Doufám, že si nejen dnešek, ale i nadcházející dny užijete v klidu a v pohodě s Vašimi blízkými tak, jak si představujete. Pevně věřím, že každý z Vás dnes večer najde pod stromkem to, po čem touží a že i Vámi obdarovaní budou mít radost. A nezoufejte, pokud někdo ve Vašem okolí bude mít pod stromkem sto dárků a vy jenom pár - Vánoce nejsou jenom o dárkách, věřte mi. Užívejte si :)

Strojek na čištění pleti SkinPro Oriflame

Hezký pátek všem! Dlouhou dobu jsem toužila vyzkoušet nějaký čistící kartáček na pleť, protože jsem si říkala, že by mi mohl pomoci od ucpaných pórů a celkově pleť lépe vyčistit. Nicméně jsem žena celkem spořivá (haha, jak kdy, že) a úplně platit dva tisíce a víc se mi za kartáček fakt nechtělo.