Přeskočit na hlavní obsah

Nákupy a top produkty duben 2012

Máme tu 1. května a je čas, abych zveřejnila mé nákupy za uplynulý měsíc. Co se dubna týče, tak jsem se rozjela poměrně ve velkým, i když jsem si v březnu říkala, že duben nebude nijak horkej, že všechno mám a nic nepotřebuju. Jo, většinu opravdu nepotřebuju, ale občas je chtíč silnější než já.

MATCH PERFECTION - Rimmel
První věc, ktetou jsem potřebovala a chtěla tak napůl. Koupila jsem si toto duo make-up a korektor, z čehož korektor jsem potřebovala (resp. jsem chtěla vyzkoušet nějaký korektor, který je tekutější, ne tvrdý v tužce) a make-up byl k tomu takovou třešínkou na dortu (za 199 Kč oboje, no nekupte to, když samotný korektor stojí nějakých 130 Kč). Obojí mám v nejsvětlejším odstínu IVORY (make-up č. 100, korektor 010). Makeup jsem zatím použila jednou a co mě úplně dostalo je naprosto stejná vůně, kterou měl Recover Foundation, o kterém jsem psala tady. 
Na korektor nemám dost superlativ, je naprosto boží! A až mi dojde, tak do něj určitě těch 130 Kč obětuju. Drží jak přibitej, kruhy pod očima s ním nemají šanci, perfektně zakrývá nedokonalosti i zarudlá místa. Jediný, co teda podle mě neplní, je to, že by měl rozjasňovat (na obalu je napsané 2-in-1 concealer & highlighter). Ale to mi absolutně nevadí. Takže spokojenost obrovská!

STAY MATTE Pressed Powder - Rimmel
A zase Rimmel. Tentokrát pudr, můj oblíbený Stay Matte, který jsem si pořídila v odstínu 004 sandstorm. Už ho mám, ale jelikož mi dochází, tak jsem si pořídila tmavší. Podrobnější info se budete moci dočíst v připravovaném příspěvku o pudrech, který mám na nejbližší dobu v plánu.

FIXIERENDES SPRAY - Alverde
Kdo z Vás viděl video od Lou, která recenzovala All Nighter Makeup Setting Spray od Urban Decay, ví, že je to dobrá věcička, která udrží make-up na svém místě delší dobu. Kdo neviděl, video najdete tady. Den po shlédnutí tohodle videa jsem v DMku narazila na stojan s novinkama a objevila mezi nima tenhle fixační spray od Alverde a řekla si, že za jeho cenu (99 Kč) do něj jdu. A musim říct, že nelituju. Trvalost make-upu opravdu prodlouží a podle mě není na škodu ho mít. Jen jsem teda zjistila, že na tom stojanu, kde jsem ho našla, je limitka, tak doufám, že tenhle spray se do ní nepočítá, to by mě fakt mrzelo. Je to opravdu super věcička, naprosto jsem si jí zamilovala. Make-up s ním vydrží opravdu déle.

GLOSS TUBE - Alverde
Ánoo, tohle je přímo věc, kterou jsem absolutně nepotřebovala, ale když jsem ji viděla za cenu 50 Kč, tak jsem ji prostě a jasně musela mít. Ale nelituju. Nejsem fanynka lesků na rty v tubičce bez aplikátorů, ale tenhle mě opravdu velice mile překvapil. První věc, která mu dává navrch, je  krásná vůně a barva po višních. Dobrá zpráva pro ty, které nemají rády barevné lesky - na rtech nebarví. Další, a snad tou nejpodstatnější věcí je, že nelepí. A to vůbec nelepí. Takže se nemusíte bát, že se Vám budou rty k sobě nějak přilepovat nebo co, absolutně ne. Taky poměrně dlouho vydrží a docela slušně hydratuje, takže pokud máte tento lesk u sebe a nemáte jelení lůj, tak to nevadí.


COMPLETE BALANCE DAY - AVON
Matující krém, který jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, protože stále mám, i když jen trochu, starý krém od Baley. Ale až vyzkouším, určitě dám vědět v nějaké recenzi.  Zatím jediné, co k němu můžu říct je, že poměrně příjemně voní, což je pro mě u pleťového krému velké plus (kdo by si taky patlal na obličej něco, co by mu celý den smrdělo pod nosem, že jo?!


GEL EYELINER - Essence
Dlouho jsem přemýšlela, jakými očními linkami nahradit ty moje, které mi už pomalu vysychají. Jenže - sehnat tekuté linky s tenkým štětečkem je podle mě momentálně nadlidský úkol. Proč mám pocit, že všichni výrobci místo štětečku dělají takový ten odporný fixový aplikátor? No a proto jsem se rozhodla, že si pořídím gelovky. Slyšela jsem, že ty od Essence perfektně drží, tak jsem šla do nich. Zatím jsem je vyzkoušela párkrát a musím říct, že fakt drží (kolikrát mám problém je pořádně odlíčit). Takže spokojenost, ale chystám i samotnou recenzi. Málem bych zapomněla - mám je v odstínu 01 - midnight in Paris (klasické černé)

GEL EYELINER BRUSH - Essence 
K novým linkám patří i štěteček. Sáhla jsem po štětečku té samé značky jako mám linky a spokojenost. Jde s ním vykouzlit perfektní tenká linka. Za ty prachy - paráda :) V nějakým videu jsem viděla, že ho slečna měla s modrýma štětinkama, já jsem sehnala s fialovýma.


KAJAL PENCIL - Essence
Ať žije jaro! Tohle mě asi napadlo, když jsem si kupovala tuhle tužku v odstínu 17 - neon sweetie. Jak jinak si odůvodnit, že jsem si koupila žlutou tužku na oči? Ale pigmenotavná je opravdu dobře a hodlám s ní zatím kompenzovat chybějící žluté oční stíny, které nemůžu v hezkém odstínu a kvalitní pigmentaci momentálně sehnat. 


NAIL WHITENER PEN - S-he
Tenhle nákup mě opravdu hodně naštval. Chtěla jsem tu napsat, jak jsem si koupila krásnou kajalovou bílou tužku na oči, a oni měli pěkně namíchané tužky na oči s tužkama na nehty. A jelikož mi zrovna volal brácha, ať o vyzvednu, tak jsem jednu tužku vyzkoušela, ale jelikož byla už hodně omalovaná, tak jsem ji vrátila a sáhla po další. To, že jsem si místo na oči vzala na nehty jsem zjistila až doma. Nesnáším, když mají smíchané víc věcí do sebe!


KHOL KAJAL - S-he
Nakonec mám i tu správnou bílou tužku. Ale jsem opravdu naštvaná, že jsem ji musela kupovat na dvakrát. Kamarádka mi říkala, že ji používá pod obočí, já mám radši bílý stín. Ale na waterline je fakt super :) Je měkoučká, dobře se s ní pracuje a co mě fakt překvapilo bylo to, že vydrží na očích opravdu celý den.

A top produkt za duben? Tentokrát jich je víc: Make-up a korektor Rimmel, fixační spray Alverde + gelové oční linky Essence. Na všechny tyto produkty můžete čekat recenzi :)

V květnu se prostě musím s nákupama krotit, tentokrát jsem to opravdu přehnala a to jsem si říkala, že v dubnu nic velkýho nechystám. Ono možná lepší nic si takhle neplánovat, než si pak zase jen nadávat, kolik peněz jsem za kosmetiku utratila. A věřte, že když jsem si to spočítala, že jsem byla opravdu hodně překvapená (a hlavně jsem si říkala, kde jsem na to vůbec ty prachy vzala). A zase brečím nad tím, že jsem úplně švorc.




P.S. Fotky dodám, bohužel foťák se mnou nechce moc spolupracovat, tak je kvalita (obzvláště tužek) hodně žalostná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Konečná 36

Hazké pondělí všem! Mám tu pro Vás slibovaný článek plný prázdných obalů od kosmetiky. A nebude trvat dlouho a budu mít pro vás další nálož ;)   Oriflame - Big Lash Mascara Bohužel, tuto řasenku nemůžu úplně doporučit. Je průměrná, svou práci odvede, ale za stejné peníze jsem schopná sehnat lepší.  Rimmel - Brow Pro Micro Tato tužka na obočí byla moje velká láska! Vydržela mi téměř rok (nepoužívala jsem ji denně a určitě nemám potřebu dokreslovat si obočí, tužky spíš používám ke korekci vnější části obočí). Je hezky tenká, tak akorát tvrdá/měkká. Kdybych neměla v zásobě spoustu dalších, klidně ji ihned pořídím znovu.  Garnier - Moisture+ Aqua Bomb Moje oblíbená pleťová maska :) Myslím si, že ji všichni znáte.  Garnier Bio - Čistící pleťové tonikum s tymiánem Tohle pleťové tonikum bylo fajn, nicméně asi ho znova úplně nepotřebuju. To, že mi lehce vysušoval pleť, mi ani tak moc nevadilo, ale často mi pleť vysušoval docela dost a to je něco, co mi úplně nesedělo.  Catrice - Camouflage cre

Vánoční přání

Milé čtenářky, milí čtenáři dovolte mi popřát Vám co možná nejklidnější prožití vánočních svátků. Doufám, že si nejen dnešek, ale i nadcházející dny užijete v klidu a v pohodě s Vašimi blízkými tak, jak si představujete. Pevně věřím, že každý z Vás dnes večer najde pod stromkem to, po čem touží a že i Vámi obdarovaní budou mít radost. A nezoufejte, pokud někdo ve Vašem okolí bude mít pod stromkem sto dárků a vy jenom pár - Vánoce nejsou jenom o dárkách, věřte mi. Užívejte si :)

Nákupy leden - duben 2021 - Dekorativní kosmetika

Hezký den všem! V prvním článku roku 2021 jsem všem chtěla popřát úspěsný rok 2021, nicméně takhle v květnu se to už asi úplně nehodí :-) Přiznávám, že jsem všechny své novinky poctivě fotila, a nebyla jsem schopná se přinutit k tomu, abych vše sepsala a průběžně postovala. Takže jsem se rozhodla, že to udělám trochu jinak. Své nákupy za uplynulé 4 měsíce rozdělím do tří článků - dekorativní kosmetika, skin care a péče o tělo a vlasy. Takhle se to poměrně hezky rozprostře a i tak si myslím, že to budou články velmi obsáhlé, neboť i když jsem se snažila, nějak se mi nevedlo úplně šetřit.  Oriflame - Posilující řasenka na řasy a obočí Tento produkt jsem si koupila hlavně z toho důvodu, že je to takové 2v1 - můžu to použít jak na řasy, tak na obočí, z čehož jsem usuzovala, že to bude v hnědém odstínu, a nespletla jsem se. Hnědé řasenky nosím ráda, toto je spíš hodně lehoučký gel, který na štětečku není prakticky vidět, abych si ověřila, že je to opravdu zabarvené, musela jsem si kousek pr